A Jó esküvői kép örök emlék!

Azt vallom, hogy akkor jó egy esküvőn készült fotó sorozat, ha vannak benne olyan képek is amik valódi érzelmeket tükröznek – történeteket mesélnek el pl. egy őszinte ölelés, vagy egy megható pillanat. Nem célom minden áron síró férfiak fényképezése az esküvőn, de azt gondolom, hogy ha van egy OLYAN esemény, akkor a férfiak is bátran ejthetnek pár könnycseppet, ez nem szégyen, sőt, inkább erény, ha valaki ki tudja mutatni őszinte érzelmeit és nekem esküvői fotósnak pedig feladatom minden pillanat megörökítése.

Az egyik esküvőn Villányban a menyasszony a polgári szertartásra szakszofonon játszva jött be, szívhez szóló – fantasztikus érzés volt. A vendégek is tátott szájjal hallgatták a zenét, a vőlegényének a meghatottságától pedig a könnyei hullottak. Ilyet eddig csak amerikai filmekben láttam én is meghatódtam, de fényképeztem, mert az én feladatom ez volt.

Egy másik esküvőn ami Újhartyánban történt, a férj zenélt a feleségének egy tangóharmonikán, úgy, hogy közben a zenekar is beszállt. A megható zenélés végén természetesen potyogtak a könnyek. Igazi érzelmek, ez jellemez egy valódi esküvőt! Az érzelmek kimutatása sok embernek nagyon nehéz, de azért érdemes erre törekedni.

Ezek a pillanatok meghatóak voltak és emlékezetesek. Szerintem mindenki a saját stílusának megfelelően egyedivé tudja tenni az esküvőjét és biztosan lesznek megható pillanatok is.

Szabó Adrián esküvő fotós