Fotókönyv esküvőre – Fine Art Album a fotóinknak méltó helye:

Az esküvői fotósorozat méltó helye fotókönyvben van! Ezekbe a könyvekbe olyan képeket teszünk, amiket hosszú évekig fogunk nézegetni mutogatni ismerősöknek, mert az esküvő életünk meghatározó része, éppen ezért fontos a jó minőség, a strapabíróság. Képminőségétől függ az elkészítés módja, az igazán nívós fotókönyvek vastag lapra készülnek és fotó előhívásos technikával kerülnek bele az oldalak (nem nyomtatás!). Az oldalak új lenyomat mentesek maradnak és síkban nyílnak. A borító kemény táblás, hosszú élettartamra van tervezve. A fotók az oldalakon ízlésesen el vannak helyezve, ahogy az események követték egymást az esküvőn.

Esküvői Fotókönyvek sokféle kivitelben:

fotókönyv

A fotóköny legmagasabb minőségét az úgynevezett Fine Art Albumo képviseli. Ezek az albumok múzeumi minőségű színtartó papírra készülnek, hosszú élettartamra tervezve, speciális borítókkal, éppen ezért az áruk is igen magas lehet.

Magyarországon van több fotókönyv gyártó cég, akiknek a termékei elég magas minőséget képviselnek, így bátran tudom ajánlani Őket. Jó minőségű nagy fotókönyvet akár már 30.000 – 80.000.- Ft közötti áron rendelhettek. Ezek a könyvek kemény lapos kivitelűek, síkban nyithatóak és tartósak. A fotókönyv árát nagy mértékben meghatározza a borító kivitelezése és az hogy a lapok milyen papírra készülnek. Minél vastagabb egy fotókönyv lap, annál kevesebb kép fér az albumba, de a vastag lap a jó választás, mert akkor nyílnak síkba az oldalak, így lesz teljes értékű egy kinyitott fotókönyv oldal.

Ahhoz, hogy egy szép fotókönyvetek legyen nem szabad telezsúfolni képekkel az albumot, oldalanként egy vagy két képet célszerű elhelyezni, a fotók így fogják átadni az érzelmeket. A fotókönyv általában akkor a legjobb, ha a kreatív fotókat tartalmazza.

 

Prémium minőségű Fine Art Album rendelésére is van lehetőség, ilyenkor az ár 60.000.- Ft-tól indul és a felső határ kb. 500.000.- Ft. A Prémium minőségű fotókönyvek borító választéka hatalmas. A fotókönyvek gyártási ideje 3-6 hét szokott lenni. Ezek a vastag lapos könyvek csak fekvő helyzetben tárolhatóak, ezért is jó ha dobozban vannak. A Prémium minőségű könyvekhez nagyon drága olasz bőr borító, vagy dombor nyomás, él festés is kérhető. Szerintem ezek a könyvek a legjobbak Európában, a gyártó a Szlovák AntalPhotobooks

Az esküvői fotókönyveket csak regisztrált esküvői fotósok rendelhetik.

Érdemes egyszerre a szülőknek szánt könyveket is megrendelni. Karácsony előtt pedig szinte lehetetlen időben elkészíteni egy könyvet, mert a gyártó túlterhelt, erre érdemes odafigyelni.