Esküvői Meghívó Trendek és Típusok 2020-ban

A manapság elérhető esküvői meghívó kínálat annyira gazdag és változatos, hogy minden párnak elkél a segítség a választáshoz. Igazából elég könnyű a helyzet, mert az esküvői meghívók minősége, a kínálat színvonala, évről-évre egyre csak nő. Nem is nagyon lehet ma már rossz vagy nem minőségi meghívókat találni, mert szinte mindegyik jó. Az igazi kérdés inkább az, hogy melyik illik majd leginkább az esküvőtök helyszínéhez, a dekorációhoz, az esemény hangulatához és persze hozzátok. Sajnos van még egy ismeretlen az egyenletben, az pedig a pénz. Hiszen nagyon könnyű gyönyörű meghívókat találni magas áron, a kérdés, hogyan lehet olyat találni, ami esztétikailag és árban is megfelelő. Ezzel az összeállítással megpróbálunk segíteni a választásban.

Egyedi tervezés vagy katalógusból rendelt meghívó
Rengeteg szolgáltató kínálja a meghívóit, köztük olyan grafikusok, akik főként egyedi meghívó terveket készítenek. De van sok olyan vállalkozás is, akik más gyártó cégek által tervezett és nagy példányszámban előállított, félkész meghívókat forgalmaznak. Mindkét konstrukciónak megvannak az előnyei és a hátrányai egyaránt, egyiker sem lehet rámondani egyértelműen, hogy jó vagy rossz. Ezzel kapcsolatban is csak az a kérdés, hogy melyik megoldás passzol leginkább a lehetőségeitekhez. Lehet találni nagyon jó minőségű és igényesen megtervezett katalógus meghívót és láttunk már kevésbé jól sikerült egyedi meghívó terveket is.

Általánosságban azért mégis elmondható néhány jellemző:
– az egyedi meghívó tervezés biztosan drágább mint a katalógus meghívók
– az egyedi tervezés és gyártás átfutási ideje biztosan hosszabb, mint egy konfekció meghívó rendelése
– cserébe viszont az egyedi tervezésnél mindent a kéréseitek alapján készít el a dizájner, míg a katalógus meghívóknál vagy semmi vagy csak nagyon kevés részlet változtatható
– szintén az egyedi tervezés mellett szól, hogy a meghívót követően, az esküvő napjára szükséges grafikákat és papírkiegészítőket is el tudja nektek készíteni a tervező. Természetesen a meghívóval egyező dizájnban. Míg egy webáruházból rendelt meghívó esetén erre valószínűleg nincs lehetőség. Mi több, az egyedi tervezés esetén ugyanolyan szabadságotok van a kiegészítők terén is, mint a meghívók esetében.

Golden Blossoms esküvői meghívó kollekció – számos változatban kérhető
A Golden Blossoms meghívóban az azaranyozott és speciális formára vágott bélések, már előre el vannak készítve. Így rövid átfutási idővel és kedvező áron rendelhetitek.

esküvői meghívó

Kézi aranyfestéssel készített meghívók

2020-as újdonságként került a kínálatunkba több olyan meghívó is, amelyek tényleg 100 %-ban egyediek. Mivel minden darabra kézzel festünk egyszerű díszítő motívumot.

kézzel festett esküvői meghívó

Különleges dombornyomásos technológiával készített esküvői meghívók

Kínálatunk tervezésekor – a magas minőségen kívül – nagy figyelmet szentelünk annak is, hogy olyan új technikákat is kipróbáljunk, amiket senki más nem használ. Az egyik ilyen technika egy speciális dombornyomás, amivel kifejezetten vastag papírokba lehet csodás „mélynyomásos” motívumokat préselni.

DIY azaz Csináld magad! meghívók – ha tényleg alacsony a keret

2019-es esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is elérhető meghívókra. Főleg azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás. De azért is, mert úgy gondoljuk, hogy a manapság elérhető óriási meghívó kínálatban, a DIY meghívók valódi alternatívát jelentenek. Fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt.

Ezért ilyen DIY ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket. Ügyelve arra, hogy az előállítás szempontjából elég egyszerűek legyenek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát. Még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük. Ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

Változatos és egyedi esküvői meghívókból vállogathattok, a kínálat olyan nagy, hogy szinte képtelenség választani.

Pimpernel Az Esküvői Meghívó specialista.

 

esküvői meghívó

Nézzétek meg az esküvői fotókat.