Jegyes Fotózás Győrben

Minden tavasszal amikor már jó az idő elkezdődnek a jegyes fotózások. Idén az első ilyen fotózásom Győrben volt. Én Budapest alatt lakom Gyömrőn, ezért Győr nincs számomra messze. Nagyon régen nem voltam már Győrben, ezért a hely igen inspiráló volt számomra. Persze a jegyes fotózáshoz kellett egy szép és kedves pár is Nóri és Dani személyében! 🙂

Szerintem Győr kiváló hely jegyes fotózásra, vagy  esküvői fotók elkészítésére is. A belváros jól megközelíthető, rengeteg a régi szép épület, vannak sikátoros utcák, olyanok ahol nincs nagy tömeg. A belvárosban a szigeten van zöld park is. Minden megtalálható egy helyen ami a jó jegyes fotókhoz kell!

Egy jegyes fotózás általában 1-2 órás szokott lenne, mi most két órán át sétáltunk a győri belvárosban és közben készültek a változatos fotók. Mivel kora tavasz volt, ezért a fények délelőtt is jók voltak a fotózásra, sokszor még az épületek is beárnyékoltak minket ami jó volt. Nagyon meleg tavaszi időjárás volt, ideális a fotózásra. Tetszett, hogy találtunk színes falú épületeket, ezek a bordós színek jól „élnek” a fotókon. Nórinak és Daninak a fotózás után 100 db jegyes fotót küldtem át, itt most egy kisebb összefoglalót láthattok.

Nóriék esküvője szeptemberben lesz, így bőven lesz idejük felhasználni a fotókat az esküvői meghívóhoz, vagy a köszönőajándékhoz.

Az esküvő nem Győrben lesz, a jegyes fotók jó ha máshol készülnek, mert egyébként unalmas lenne, ha a jegyes fotók is és az esküvői képek is ugyan ott készülnének. Így lesz minden fotó valóban értékes, használható.

Remélem, hogy hamarosan megint mehetek Győrbe jegyes fotókat készíteni, vagy esküvői fotókat.

Szabó Adrián Esküvői Fotós