Esküvői Slideshow – lakodalom – esküvői szuper bulik:

Az esküvőn készült képekből készítek számotokra egy zenés összefoglalót, amely bemutatja az esküvő hangulatát és folyamatában az esküvő történéseit egészen a lakodalomig. Az esküvői képek már magukban is érzelmeket váltanak ki, pláne ha egy jó zene is szól hozzájuk. A zenét akár Ti is adhatjátok a slideshow-hoz, így tényleg olyan lesz a végeredmény ami közel áll hozzátok. Általában 2 zenére van szükség, érdemes egy lassabb és egy gyorsabb esküvői zenét választani, természetesen mindig a Ti ízléseteknek megfelelően.

Mikor jó egy esküvői slideshow?

Ha csak fényképész van az esküvőn, videó felvétel pedig nem készül, akkor jó ha készül egy ilyen zenés összefoglaló kicsi (klipp). Egy-egy házassági évfordulón megnézve visszaidézi a régi szép esküvői emlékeket. Általában csak egész napos esküvőkhöz szoktam slideshow-t készíteni ahol lakodalom is van.

Ha több slideshowt szeretnétek megnézni: youtube_eskuvo-adrianfoto

Láttátok az esküvői fotóimat?

Adrienn-Attila-eskuvo-slideshow-20150620 from Szabó Adrián on Vimeo.

Zita-Tamas-eskuvo-20150530 from Szabó Adrián on Vimeo.

 

 

A lakodalom tájegységenként más és más:

Minden tájegységnek megvannak a maga szokásai – esküvői hagyományai. A nagy esküvők fontos része az esti buli a lakodalom. A kicsi esküvők ritkán végződnek bulizással, de ha van is esti buli, akor biztos, hogy nem olyan mint egy nagy esküvőn. A nagy esküvőknek olyan a hangulata, mint egy hatalmas koncertnek több ezer emberrel. A lakodalmak már csak azért is másmilyenek, mert általában van vőfély, vagy ceremóniamester aki irányítja az esküvőt és a párok kérésének eleget téve szervezi az esküvői játékokat a násznép szórakoztatására. Egy jó lakodalom sok vendég számára maradandó emlék lesz, arról nem is beszélve, hogy találkozik a rokonság, a barátok.

A lakodalomnak megvan az esti bevállt program sorrendje, általában a párok csak kicsit térnek el tőle, vagy csak a saját idő beosztásukhoz alakítják. A lakodalmi ételek mára már sok esetben modernre cserélődtek követve a kor étel stílusait. Természetesen a pénztárca nagysága is meghatározza a lakodalomi menüt. Az esküvői torta ami biztos, hogy minden esküvőn van, perzse ma már ebből is vannak modern verziók, egészen kicsi, vagy hatalmas kivitelben.

A lakodalom vége pedig csak a násznéptől függ. A legtöbb esküvő hajnal 1-kor véget ér, de az igazán bulizósok, akár reggelig is mulatnak lakodalmi, vagy modern disco zenékre Dj, vagy zenekar előadásában.

Házasság és népi hagyományok.