Esküvői képek örök emléknek készítve

Esküvői Képek Készítése

Minden esküvő más, más helyszínek, másmilyen szokások és legfőképp másmilyen emberek. Az oldalamon feltüntetett esküvői képek valódi esküvőkön készültek!!! Miért érdekes ez?! Azért mert a bámulatba ejtő nagy népszerűségnek örvendő fotósok fotói szinte mind modellekkel készültek csodás helyszíneken – országokban! Az esküvői fotókat megnézve betekinthettek több esküvőbe és láthatjátok, hogy milyen stílusban fényképezek esküvőt. A fényképeimmel megörökítem az esküvő történetét közben elkapva pillanatokat, a beállított fotóimon pedig az érzelmeket bemutató modern stílust figyelhetitek meg az aktuális országnak megfelelően. Mindig segítek a fotózás közben! A közeli képeken (portré fotó) bőr retusálást is csinálok. Sok esetben a környezetet is megváltoztatom, ha éppen arra van szükség! Az összes esküvői kép korrigált, nyomtatásra alkalmas. Hogy ez miért fontos? Mert a képek méltó helye minőségi fotókönyvben van. Egy könyvet kézbe venni és így nézni a fotókat teljesen más érzés, mint számítógépen. Ha az Esküvői fotók fotókönyvben vannak, akkor nagyobb esély van arra, hogy a fotók megmaradnak sokáig pl. nem vesznek el egy tönkrement számítógép miatt. (Fotókönyvet se tud bárki készíteni és a minőségi gyártókkal se tud szerződni!)

Kreatív Esküvői Fotózás, vagy Beállított Esküvői Képek:

Mind a két szó ugyan azt jelenti, ezen a fotózáson van lehetőségetek a legjobb esküvői fotóitok elkészítésére, ezeket a fotókat fogjátok a legtöbbször megmutatni az ismerőseiteknek, teszitek ki a falra egy képkeretbe, vagy kerülnek bele egy Fine Art Albumba. Nincs kockázat, hiszen segítek hogy álljatok, mit csináljatok, hogy az esküvői fotókon a legszebbek legyetek.

Az esküvői beállított fotózásoknál a minőséget legjobban meghatározza, hogy mennyi idő van a fényképezésre, hogy milyen helyszíneken és a nap melyik időpontjában készülnek a képek. Plusz napon történő fényképezés esetén könnyebb a megfelelő időpontban fotózni és akár távolabbi helyszínt is felkereshetünk, ezért sokkal jobb választás lehet ez a verzió, ha van rá lehetőség. Kicsi esküvőknél nélkülözhetetlen a beállított fotózás, mivel itt rövid a fotózás időtartam, ezért az elkapott pillanatok fényképezésére kevésbé jut idő.

A weboldalamon rengeteg esküvővel kapcsolatos hasznos információt találtok. Ezeket az információkat esküvői fotózásaim alatt gyűjtöttem össze. Ezzel az a célom, hogy segítselek Titeket Ifjú párokat az esküvő szervezésében, hogy minden maximálisan jól sikerüljön az esküvőn! Hogy miért teszem ezt, mert szeretek szuper esküvőket fényképezni és mást Nem!!!

A Jó Esküvői Kép Örök Emlék!

Szabó Adrián Esküvői Fotós

Nem esküvői fotózásaimat ezen az oldalom találjátok meg.