Így csökkentsd az esküvői kiadásodat, úgy, hogy minden minőségi marad!

Egy esküvő bizony nagyon sokba kerül, ezért sokan meggondoljátok, hogy mire mennyit költsetek és ez így van jól, bár szívem szerint azt a tanácsot adnám, hogy egy esküvőn nem szabad spórolni, mert könnyen rossz vége lehet a spórolásnak. Most három olyan tippet szeretnék adni, ami csökkenti a kiadásokat és nem rontja az esküvő minőségét.

  1. Tartsátok télen az esküvőt. Micsoda?! kérdezhetnétek, de jól olvastátok. Télen sok minden olcsóbb, de legfőképp az esküvői vendéglátó helyek, ezért sok pénzt meg fogtok tudni spórolni. Több téli esküvőn fényképeztem már, szerintem semmivel se rosszabb télen esküvőt tartani mint nyáron, sőt. A nyári esküvőkkel ellentétben télen a vendégek nem fulladnak meg a melegben, nem szélednek szét az udvaron, így könnyebb jó bulit csinálni. Valószínűleg több meghívott vendég jön el, nem úgy mint nyáron. Mivel a költségek jóval alacsonyabbak, ezért marad pénzetek arra, hogy a kreatív fotózás már ősszel, vagy tavasszal megtörténjen, így még attól se kell tartanotok, hogy nem lesznek szép jó időben készült esküvői fotóitok.
  2. Tartsátok meg hétköznap a polgári szertartást, ez ilyenkor ingyenes. Ha ragaszkodtok hozzá, hogy a hétvégi esküvőn is legyen polgári, akkor pedig béreljetek szertartás vezetőt. A szertartás vezető valószínűleg olcsóbb is és sok esetben még jobb választás is.
  3.  Tartsatok kicsi szűk körű esküvőt egy ebéddel befejezve. Persze ettől még lehet kreatív fotózást kérni egy esküvői fotóstól, de a legtöbbször nem szombati napon! Ha nem szombaton van az esküvő és a beállított fotózás, akkor sokkal több lehetőségetek van, mert így sok olyan szép fotózás helyszín felkereshető, amire egy szombati nagy esküvőn esély sincs. Ha pl. az évben több hosszú hétvége is van, akkor ezeken a plusz napokon is lehet esküvőt tartani.

Kérj fotózás árajánlatot most!

Szabó Adrián Esküvői Fotós