Szép Esküvői Fotókat Szeretnél?

 1. Ha júliustól augusztusig tervezitek az esküvőtöket, akkor érdemes külön napra tenni a kreatív esküvői fotózást, mert ezekben a hónapokban nagyon nagy a meleg és erős a fény. A fények álltatában délután 17:00-tól alkalmasak a szép képek elkészítésére.

  Ha külön napon történik a kreatív fotózás, akkor akár el is lehet utazni egy vagány esküvő helyszínre, hogy valóban különleges képek készüljenek. Ma már szinte minden jó hely fizetős, ezért erre is szánni kell pénzt.

  A meleg miatt is érdemes már a készülődésnél elkezdeni a fotózást, de csak akkor ha van erre biztosítva megfelelő szoba ami kellően tágas és világos.

 2. Válasszatok tapasztalt esküvői fotóst, olyat aki az aktuális trendeknek megfelelő fotókat tud készíteni.
 3. Egyeztessétek a fotóssal az esküvő menetrendjét, hogy mi mikor lesz és hol. A tapasztalt fotós nagyon sokat tud
  segíteni, hogy jól be legyen osztva az idő az esküvő napján és hogy milyen fotózás hol történjen.
  Az egyeztetésnek köszönhetően lehet hogy elég kevesebb óra is a fotózásra, nem lesznek üres órák az esküvő menetrendjében.
  Az esküvő fotós segít, hogy hol legyenek a csoportos fotózások és mennyi idő kell rá…
 4. Magyarországon Ceremóniamester, vagy vőfély jelenléte szinte elengedhetetlen az esküvőkön, mert a vendégeket irányítani kell. Jobb és több kép készül, ha van Ceremóniamester, vagy vőfély!
 5. Célszerű olyan lakodalom helyszínt választani, ahol a lakodalmas terem mennyezet színe fehér. Fontos a terem megvilágítása is és legyen a teremben kellő mennyiségű díszítő világítás is. Jó választás, ha az udvar is szép, akkor ott is lehet még esküvői fotókat készíteni.
  Vannak vintage esküvő helyszínek, ott is nagyon fontos a „terem” dísz világítása.
 6. Valódi érzelmek és annak kimutatásának a képessége, valamint igazi boldogsággal teli mosoly!

Tetszettek a Tippek, szeretnék árajánlatot kérni:

Szabó Adrián Esküvői Fotós