Még mindig jó hely a budapesti Városliget beállított – kreatív esküvői fotózáshoz!

Budapesten sok jó esküvői fotózás helyszín van, az egyik legnépszerűbb hely a Városliget. Népszerűsége köszönhető a könnyen megközelíthetőségének és annak, hogy a szép épületek és természetes részek egyaránt megtalálhatóak egy helyen, pl. a Vajda Hunyad Vár és a Széchenyi  Fürdő épülete, arról nem is beszélve hogy mind ez ingyen van! (Jellemző, hogy egyre inkább fizetni kell mindenért!) A Városliget egyike azon helyeknek Budapesten, ahol nem kell fizetni a fotózásért!

Esős időjárás esetén a Közlekedési múzeumba be lehet menni esküvői fotókat készíteni, ennek a költsége 2015-ben 10.000 Ft., de erre szerencsére ritkán van szükség, leginkább a késő őszi és téli esküvőknél. A múzeum belseje szép, így nem csak esős időjárás esetén lehet ott jó esküvői képeket készíteni. Fotózás belépővel a Kerengő nevű részre is be lehet jutni, ahol ugyan csak jó esküvői beállított fotók készíthetőek.

A Széchenyi Fürdő épülete is kiváló hely az esküvő fotózásra, kívül és belül egyaránt.

A Városligetbe tervezett fotózásoknál egy dologra kell figyelni, hogy sokszor van nagy rendezvény, amikor teli rakják az egész Városligetet sátrakkal, esetleg hatalmas a tömeg, ezzel szinte lehetetlenné téve az esküvő fotózást.

Szabó Adrián Esküvő Fotós