A világ 5 legkülönlegesebb lánykérése

lánykérés minden nő életében talán az egyik legszebb és legnagyobb dolog. Minden férfi megpróbálja a legjobb formáját adni, és kreatív lenni, hogy meglepjék kedvesüket és igazán különlegessé tegyék ezt a pillanatot.

Akár egy hercegnő

Egy lány igazán szerencsésnek érezhette magát, amikor Disneylandben kérték meg a kezét, akár egy hercegnőnek. Nem elég, hogy a kastély legvirágosabb részében történt az esemény, de a fiú egyszer csak elővett egy megafont, amibe beszélni kezdett, és elmondta, hogy meg szeretné kérni szerelme kezét. Ekkor hirtelen szólni kezdett a zene, és táncolni kezdtek, akár egy Disney rajzfilmben. A mesebeli herceg azt énekelte, hogy mennyire szereti barátnőjét, és hogy reméli, a válasz igen lesz. A „musical” végén a gyűrűt a takarító találta meg egy papírpohárban. Hát ki tudna erre nemet mondani?

Romantikus mozizás

Ebben a történetben a lány mit sem sejtve ült be egy filmre a barátaival. A filmelőzetesek között azonban egyszer csak egy igazán különleges jelent meg. A videó tényleg teljesen olyan, mintha egy film bemutatója lenne. Megjelenik a filmben barátja, aki apai áldást kér a házassághoz. Elmondja érzéseit, azt, hogy ő élete szerelme, és vele szeretné leélni az életét. Az engedélyt megkapja, így rohan a moziba kedveséhez, hogy már élőben megkérhesse élete párjának kezét.

Egy kis őrültség

Ennél az esetnél a romantika egy kisebb szívinfarktussal párosulhatott szegény menyasszonynál. A fiatal pár éppen barátaival volt egy ház tetején. A fiú egyszer csak figyelmet kért a többiektől, mert egy fontos kérdést szeretett volna feltenni. Hogy még hatásosabb legyen, felállt a háztető szélén lévő peremre, majd odakiáltott egyik barátjának, hogy dobja oda a gyűrűs dobozt. A vőlegény azonban ügyetlenül kapta el, így megingott, és leesett a házról. A történet itt fordul át romantikus lánykéréssé. A lány kétségbe esve rohan, hogy megnézze, mi történt kedvesével, aki egy felfújható szerkezeten fekve tartja kezében papírlapokon a nagy kérdés szavait.

 Művészet és romantika

George tervezőként dolgozott, innen jött az ötlet, hogy barátnője, Sara kezét egy kiállításon kérje meg. Habszivacsból készült művét 4 napon át készítette, címe pedig „My Early Muir Owl” , ami a „Will You Marry Me” (Hozzám jössz feleségül) anagrammája. Amikor a pár a kiállítás e darabjához ért, a fiú letérdelt, és megkérte szerelme kezét. És persze ez az álomszerű lánykérés is igennel végződött.

Családi előadás

Isaac is különleges lánykérési módot választott. Azt mondta kedvesének, hogy találkozzanak vacsorára a szülei házában. Mikor azonban a lány megérkezett, szerelme bátyjától kapott egy fejhallgatót, és beültették egy autó csomagtartójába. Ekkor kezdődött a zenés-táncos lánykérés, amiben a fiú összes családtagja, rokona és barátja is szerepet kapott.


A Femcafe oldalán találtam ezt a gyűjteményt, mivel nagyon tetszett, ezért gondoltam megosztom veletek. www.femcafe.hu A cikket írta: Váradi Melinda