A Vintage Esküvő

Pár évente újabb és újabb divat üti fel a fejét az esküvői dekorációkat és fotókat illetően, pont mint a ruha divatban, időnként vissza jönnek a régi stílusok. A 2014-es évben is divatos volt a vintage esküvői kép kidolgozás, de a 2015-ös évben még erősebb lesz ez az irányzat.

Mi a jellemző a vintage esküvőre?

A dekorációt illetően dominálnak a pasztel világos színek (pl. fehér, rózsaszín, halvány zöld), jellemzően kopottas vagy igényesen díszes tárgyak alkotják a díszítést, esetenként csipkés terítőkkel. A vintage dekoráció nagyon alapos, kiterjed minden részletre, pont mint egy idős hölgy figyelme. A dekorációban sokszor előfordulnak lógó tárgyak pl. fehér madár kalitkák. A vintage díszítésnek igazi hangulata van!

A vintage fotókra jellemző a világos képkidolgozás a sárgás színek használata. A vintage képek vidám hatásúak, több boldogságot sugallnak mint a standard fotók. Jellemzően fény becsillanás is van a kidolgozott fotókon. Mint minden fotóra igaz manapság, így ezekre is, hogy csak utó munkával érhető el a kellő hatás.

Már Magyarországon is van több esküvői dekoros cég, aki tud ilyen dekorációt készíteni, de az e-bay-en is beszerezhető sok szép kellék elfogadható áron.

Az oldalon feltüntetett képek a pinterest.com oldalról vannak: